ΔΟΚΙΜΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ

Έχω σιχαθεί τη ζωή μου. Έχω κλειστεί μέσα. Βλέπω πουλάκια. Μάνα, γιατί δεν μ΄έκανες χάκερ, να χαίρεσαι.
Ο υπολογιστής αναβόσβηνε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο ανά τρία λεπτά. Έκανα κάτι ρυθμίσεις, ανώφελες. Τελικά ξανακάνω επανεγκατάσταση του λογισμικού. Θα τον κάψω στο τέλος. Σβήνω τον διαμορφωμένο χώρο C και τον επαναδιαμορφώνω. Μού πήρε δυο ώρες αγωνίας, διότι είμαι κι άσχετη. Κι αν έκανα πατάτα; Ε, τότε τόσο το χειρότερο. Θα τον πετάξω από το μπαλκόνι, αμαδά!
Τελοσπάντων, τώρα βρίσκομαι στην τρίτη δοκιμή. Είμαι δέκα λεπτά στο ίντερνετ και ακόμη δεν έσβησε. Βέβαια παρουσιάζει αποτυχία στην αποθήκευση του post αλλά μπορεί να φταίει η σύνδεση, που σέρνεται.
Έφαγα και τα νύχια μου...

7 σχόλια:

Leviathan είπε...

auta ta pc sou vgazoun ti psixi....ama pia...kalispera!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Υπομονή το έχω πάθει τρεις φορές και χωρίς να ξέρω πως, ευτυχώς έχω ένα νεαρό φίλο το Στέλιο που τον γνώρισα απο εγγελίες όταν έπαθα το πρώτο και έχει γίνει... μόνιμος βοηθός μου όταν παθαίνω κάτι.Το φορμάτ πλέον το έχω μάθει απέξω κι ανακατωτά.ΚΟυράγιο, κι αυτό θα περάσει, μην ανοίγεις μηνύματα ξενόγλωσσα.

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

πάντως μου αρέσεις γιατί το παλεύεις

υ.γ. μήπως πρέπει να ζητήσεις βοήθεια ειδικού; εγώ δεν είμαι κανένας κονουαζέρος αλλά μου φαίνεται πως η αναδιαμόρφωση του δίσκου είναι πολύ ακραία λύση.
τουλάχιστον έχει κρατήσει μπακ απ;

ουφ
με άγχωσες ... πάω να γράψω βλακείες να ξε-αγχωθώ...
....

Ανώνυμος είπε...

να σε συστήσω στον φίλο μου τον Μιλιωκα που πέρασε τα ίδια και χειρότερα ????
για πέρνα μια βόλτα και απο κει , μπορει να σε βοηθήσει...
miliokas.blogspot.com
καλημέρα:)

Coco είπε...

@leviathan: ευτυχώς ως μαύρη γάτα είμαι εφτάψυχη. Ή που θα το φτιάξω το κωλομηχάνημα ή που θα σκάσει στον ακάλυπτο, χα!
@αχτίδα: μμ, εμένα αυτή είναι η τέταρτη! Φορμάτ το πέμπτο! Πρέπει να διηγηθώ τις προηγούμενες,είναι κουφές περιπτώσεις - δεν άνοιξα η κακομοίρα τίποτα, ήρθ΄ ο σκατοϊός και αλώνισε μόνος του!
@dr.aparadektos: να πάνε να χεστούν και τα μπακ απ (παραπομπή στην περί σκατού διατριβή σας), όχι ότι προτιμώ πάντα την πιο ακραία λύση αλλά παλιότερα που έπαθα ανάλογα τρεις φορές, τρεις διαφορετικοί κονουαζέροι είχαν προχωρήσει σε φορμάτ! Μόνο που φροντίζω νά΄χω τα πιο σημαντικά μου αρχεία ήδη αποθηκευμένα κι αλλού!
@κασταλία: ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Ελπίζω ότι ξεφορτώθηκα πια τον ιό χωρίς να πετάξω και τον PC, βλέπουμε!
Καλησπέρα σε όλους

Unknown είπε...

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟς ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ

ΣΕ ευχαριστώ θεέ μου που δεν έπαθα , ακόμη, ό,τι έπαθε η βελούδινη γατούλα η κοκό, ευτυχώς θεούλη μου, γιατί ξέρεις εσύ να μοιράζεις σταυρούς.
τέτοιος σταυρός για ένα νούμερο σαν και του λόγου μου, θα έπεφτε πολύ μεγάλος...
θεούλη μου, ελέησε την κοκό, τώρα δα που γνωριστήκαμε, γιατί σκέφτομαι να πω σ'αυτήν και στο θεουλίνι και στη λιακάδα να πάμε για μπάνιο, και πώς θα γίνει, άμα αυτή υποφέρει και πονά μ'ένα χάκεμα του κερατά;
όχι, δεν έχω δίκιο;
αμήν!

Coco είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ποιος τον χέζει τον υπολογιστή, σας γράφω από ίντερνετ καφέ χαχαχα σπηλαιώδες και σαρδόνιο!)