FERRARI

Εχθές ανέβηκα τη Σκουφά με το ποδήλατο και λίγο πριν την πλατεία σταμάτησα να χαζέψω λίγο και να πιω και κανένα δροσιστικό. Κοιτάξτε λοιπόν πού το έδεσα! Για να βγάλω τη φωτογραφία με το κινητό κρύφτηκα πίσω από τα φύλλα ενός δέντρου, διότι απέναντι ήταν ένας που εκτελούσε χρέη παρκαδόρου και αγριοκοίταζε. Αργότερα που γύρισα, τη θέση της φερράρι είχε πάρει ένα κουβαδάκι.
Τώρα που η Αθήνα είναι άδεια, χαίρομαι ποδήλατο. Πηγαίνω από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη σε χρόνο dt! Κι άμα κάθομαι για καφέ, κοιτούν το ποδήλατο, όπως θα κοιτούσαν μια φερράρι! (Πάει, την ψώνισα!)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυρια κοκο?

δε μενετε στην Αιγυπτο?

στη Σκουφα τι κανατε? ψωνια? δε σας ειναι κομματακι μακρυα?

εχω πολλες ερωτησεις...

νομιζω οτι εχει ζεστη. πολλη ζεστη...

Theogr ο κηπουρός είπε...

Και ‘γω ψηφίζω ποδήλατο. Για να το έχω όμως θα πρέπει να μετακομίσω…. Καρδίτσα. Στον Πειραιά ούτε να διαβείς μπορείς ούτε να το φυλάξεις. Καλησπέρα από έναν κηπουρό.

Coco είπε...

@exofthalmi: Ζέστη και υγρασία. Αυτή δεν είναι η Αθήνα. Είναι το Κάιρο. Είμαστε όλοι Αιγύπτιοι. Προτιμήστε άσπρο ράσο...

@theogr: Γι΄αυτό και γω εκμεταλλεύομαι το γεγονός, ότι όλοι λείπουν. Όταν έρθουν, θα πρέπει να πάω στο Άμστερνταμ, να φέρω και βολβούς τουλίπας!

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχαχα σωστήηηηηηη!!! Ευτχυώς που λείπουν οι Ούνοι και κάνεις ποδηλατάδα!! Απόλαυσέ τη όσο μπορείς!! ...Αν και σε κόβω εσένα, σιγά μη μασάς και με τους Ούνους!! Παρεμπιπτόντως, το ποδήλατό σου είναι καλύτερο από τη Φεράρι! Τσ!

P. Kapodistrias είπε...

AΑνταποδίδω την επίσκεψη με χαρά! Χρόνια πολλά και δημιουργικά!

Αγαπή το ποδήλατο τα μάλα!

Coco είπε...

@kwlogria: ένα φτηνό και ταπεινό ποδήλατο...αλλά κόκκινο!
@π.κ: έχω επιθυμήσει μια βόλτα από τον Άγιο μέχρι την πλατεία του Αγ. Μάρκου και μια φριτούρα!

Ανώνυμος είπε...

τώρα που η ΑΘήνα είναι άδεια μπορείς να χαρείς τα πάντα...
περαστική ήμουν και το διαπίστωσα πόσο μάλλον να μένεις κιόλας

καλά να περνάς
γεια και από μένα:)

Coco είπε...

@Κασταλία: Το μόνο άσχημο είναι που οι φίλοι φεύγουν κι αυτοί! Κι εγώ γιατί δε φεύγω; δεν το πιστεύει άνθρωπος: βα ριέ μαι! Αλήθεια, φέτος κάθομαι εδώ εσκεμμένα!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Κοκό!!!
Πολύ με άρεσε το blog και χαίρομαι που είσαι και ποδηλάτισσα και διαβάζεις και το blog μου! Και που είσαι και εσύ εδώ στην Αθήνα.
Να το κλειδώνεις καλά το ποδήλατο σου. Σίγουρα πέταλο όχι σύρμα γιατί τα κλέβουν συνέχεια.
Είμαι πολύ ένεργος στους Ποδηλάττες μπορεί να έχεις πετύχει και το σπαστό πεταλάκι σε καμιά πορεία!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σχόλια...
Έβαλα το μπλογκ σου στα αγαπημένα Ιστολόγια μου. Αν γουστάρεις θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να με βάλεις στα δικά σου... ΕΕΕ χωρίς υποχρέωση έτσι?? Μόνο αν θέλεις... Απλά εμένα μου άρεσε το μπλόγκ.
Κάποτε τις γάτες τις αγαπούσα πολύ... Δυστυχώς, από φέτος ανακάλυψα ότι έχω φοβερή αλλεργία στις γάτες... Αλλά φοβερή σου λέω, οπότε από μακριά δυστυχώς... Έκανα και εξετάσεις και επιβεβαιώθηκε... Κρίμα και πολύ μου άρεζε να παίζω με γατάκια... Χα
Να περνας καλά!
Ο σπαστός πεταλάκης

Coco είπε...

@athenssunbiker: Ευχαριστώ για την επίσκεψη, σε είχα ήδη στο blogroll μου! Ίσως σε είχα δει πριν κάνα χρόνο στο critical mass, τότε που μας πήραν κατόπι οι Ζητάδες μεχρι την πλ. Αμερικής και πίσω στο Πεδίο! Μετά δεν μπόρεσα, πάμε για 1/9! Πάρε ένα σκυλάκι, χελωνάκι, ψαράκι, πουλάκι! Αλλά και το ποδηλατάκι καλό είναι! Τώρα που το χρησιμοποιώ πιο συχνά, θα πάρω πέταλο, αλλά έχω ορισμένες δυσκολίες, πχ. δεν κλειδώνει παντού, είναι βαρύ και στην πολυκατοικία εκεί που τ΄αφήνω δεν φτάνει ούτε κουλούρα...

faraona είπε...

Xexe!!!
Πανεμορφη η ποδιλατένια σου.