ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ




























Πριν λίγο ανακάλυψα ότι έσπασε το κουμπί της κίτρινης βερμούδας μου! Ζαλίζομαι στη σκέψη ότι πρέπει να βρω ένα κατιτίς να το αντικαταστήσω, μην πέσει το βρακί! Ευτυχώς υπάρχει κορδονάκι! Όλη τη βδομάδα τρεχάλα, βάζω ό, τι βρω μπροστά μου, να ψάχνω τώρα και για κόπιτσα; Άλυτο πρόβλημα!

Η αλήθεια είναι, ότι το ποστ το γράφει το φάντασμά μου για μένα! Έχω εξαντληθεί, κι ελπίζω η επόμενη εβδομάδα να μην έχει τόσες ηλίθιες ατυχίες, όσες με βρήκαν τις τελευταίες δύο. Η πιο πρόσφατη βλακεία είναι, ότι έψαχνα από το μεσημέρι μέχρι πριν λίγο επειγόντως ένα e-book, για λόγους δουλειάς, το οποίο χάθηκε μαζί μ΄όλα τ΄αρχεία του υπολογιστή στο φορμάτ εξαιτίας του ιού. Ευτυχώς η Sulpice, που ήξερε το θέμα μου, βρήκε το site και με διαφώτισε, γιατί πια εγώ ούτε την τύφλα μου δεν βλέπω. Επίσης μού έδωσε χθες και κάποια προγράμματα που είχα χάσει, και υποθέτω ότι τώρα μπορώ ν΄ανταπεξέλθω. Πέντε προγράμματα που είχα δοκιμάσει πιο πριν, δεν απέδιδαν, για ζοφερούς άγνωστους ηλεκτρονικούς λόγους. Το άλλο καλό νέο είναι ότι μετά από δύο απίστευτα ξενύχτια εξαιτίας λάθος κωδικού, που μου είχαν δώσει, έχω και ασύρματη σύνδεση!

Όλα καλά, επομένως, αλλά χρειάζομαι ένα spa! Κι ένα κλειδί 12αρι μάλλον γιατί λάσκαρε η καινούρια σέλα και τρίζει σαν το Χάρο. Μα τί κωλόδρομοι είναι αυτοί, και τους είχα ξεχάσει; Τρύπες, λακκούβες, μνήματα, χαράδρες, τούμπες, φλούμπες, χαλικόχωμα, στραβοχυμένη και ξεγδαρμένη άσφαλτος, κι από πάνω να κολλάει στην κυκλοφορία ως και το ποδήλατο! Το οποίον πλέον μετά από την ολιγοήμερη δοκιμή στην κανονική αστική κυκλοφορία έχει γίνει κουδουνίστρα. Όλο κάτι λασκάρει, τα λάστιχα πέφτουν, θόρυβοι κλιν κλον ακούγονται, τριξίματα και σκουξίματα, πάει το κακόμοιρο, σ΄ένα μήνα θα θέλω άλλο!

Οι καημένες οι ξένες εταιρίες, δεν ξέρουν! Προτείνουν στα σχετικά sites ποδήλατα πόλης πολύ, πως να το πω, κομψά, κυρίες! Ενώ εδώ χρειάζεται κάτι μεταξύ τρακτέρ και οδοστρωτήρα για να κυκλοφορήσεις. Πάρε ένα ποδήλατο! Αν ζήσεις, δεν θα το μετανοιώσεις, είπε ο Mάρκος (Twain)!

7 σχόλια:

P. Kapodistrias είπε...

Γιος ωσάν ιός
το σάιτ νάναι λάιτ
κι ώσπου να μετανιώσεις
θα τόχεις ξεχρεώσει!


Κυριακή καλή σου
στην ποίηση αφήσου!

Coco είπε...

@π.κ. Από αύριο θα γίνω πολύ ποιητική και άντε, γιατί παραμέλησα και τα βιβλία μου και νιώθω μια αφυδάτωση! Καλή Κυριακή (αχ, τί ωραία, αύριο είναι Κυριακή!)

Leviathan είπε...

kali xalarosi simera...ti xreiazesai ap oti fainetai!kali sou mera!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου γατούλα, πάρ΄το όσο πιο χαλαρά γίνεται γιατί δεν ζεις στην Ελβετία με την άριστη ρυμοτομία. Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις αυτό που μου είχε πει κάποτε μία φίλη Γαλλίδα: Tu vis avec. H άλλη λύση είναι να κατεβείς στις δημοτικές εκλογές για να δώσεις μία λύση για τους καταταλαιπωρημένους ποδηλάτες. Όσο για το κουμπί μη νοιάζεσαι. Και το σχοινάκι καλό είναι. Και αν δεν σου φτάνει πάρε μια τριχιά φόρεσε και ένα σανδαλάκι, δερμάτινο κατά προτίμηση, και θα πλασάρεις ένα πολύ τρέντυ έθνικ λουκ. Χαλάρωσε είναι Κυριακή και απόλαυσε το γρήγορο σου ασύρματο Ιντερνετ. Σκέψου ότι υπάρχουν άλλες ψυχές στο Διαδίκτυο όπου στο καιρό της ευρυζωνικότητας (μη χ....ω) πάνε ακόμα με τον Καρβουνιάρη.
Φιλούδκια.

Coco είπε...

@leviathan: Χαλλλλαρρώνννω....Καλησπέρα!
@Sulpice: Τί παρακμή, μια Βαρώνη, να πηγαίνει με τον καρβουνιάρη!

Unknown είπε...

εγώ απόλαυσα το γράψιμό σου τόσο, που είμαι ικανή και ένα κουμπάκι να σου γαζώσω!
με έκανες και γράφω ποιητικά, σαν τον πι κάπα!

Coco είπε...

@abttha: κατασκλαβώθηκα!