ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ

Δεν είναι δυνατόν, δεν παίζει, δεν υφίσταται! Υπάρχει ένα σημείο στη οδό Σταδίου, στο οποίο φαίνεται πως πάλλονται σχιζοφρενικά ενεργειακά ρίγη μεταξύ 10-11 μμ. καθ΄εκάστην! Δεν είναι τυχαίο, ότι δυο τρεις φορές που έχω σταθεί εκεί βράδυ, ανοίγει η πύλη της παράνοιας. Δύο από αυτά τα φαινόμενα είχα αναφέρει παλιότερα, και βαριέμαι να παραπέμψω τώρα, κάπου μέσα στα προηγούμενα ασυνείδητα ποστ μου θα βρίσκονται, καλύτερα λοιπόν να μιλήσω για το τρίτο φαινόμενο, διότι σημειώθηκε πρόοδος! Το πρώτο το άκουσα, με το δεύτερο μίλησα και το τρίτο τ΄αποψινό... το ΑΓΓΙΞΑ!
Περνάω τη διάβαση και ανεβαίνω με το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο με σκοπό να το δέσω κάπου εκεί. Ανεβαίνοντας κάνω δυο τρία μέτρα και σταματώ στην δεύτερη κολώνα από την απέξω πλευρά ξυστά. Το πεζοδρόμιο πλατύ, άδειο, όχι όμως ολόαδειο! Ένας τύπος με μούσια κι εφημερίδες στ΄αριστερό του χέρι ερχόταν προς το μέρος μου, κι όπως σταματάω, επαναλαμβάνω, ξυστά στην κολώνα, και μισοκατεβασμένη απ΄το ποδήλατο, ακούμπησε ο αριστερός μου αγκώνας τον αριστερό του αγκώνα, ελαφρά.
Τι ήτανε να τον ακουμπήσω! Έφριξε! Το μούσι του έγινε βούρτσα! Σε άλλη περίπτωση, λες ένα ωπ, ένα συγγνώμη, ένα κάτι τελοσπάντων και το θέμα λήγει εκεί! Και γω είχα φωνάξει μες την Ακαδημίας για το ταξί που με χτύπησε, αλλά το χέρι μου και προπάντων το γόνατο πονούν ακόμη, και το κουρσάκι κάθεται γιατί δεν πρόλαβα να το φτιάξω! Ο μουσάτος όμως ήθελε να βγάλει κάποιο άχτι. Και τότε άνοιξε η πύλη της παράνοιας:
Πού πας έτσι; Και θα μας σκοτώσεις! Κι εδώ είναι πεζοδρόμιοοοοοο! Κι αν ήτανε η μάνα μου που΄ναι γριά κι ανήμπορη θα την σκότωνες; Κι είν΄αυτός τρόπος που κυκλοφορείς; Κι αν είχα χτυπημένο χέρι με πρόβλημα; Εντωμεταξύ του είπα ότι ήμουν σταματημένη πριν φτάσει δίπλα μου κι ότι ίσα που ακουμπήσαμε καθώς κατέβαινα απ΄το ποδήλατο, για ένα άγγιγμα κάνει έτσι; Και τότε στο μετρό ή τα λεωφορεία ή το πρωί στο ίδιο πεζοδρόμιο δεν κυκλοφορεί για να μην τον σκουντάνε; Και να, πόσα μηχανάκια ανεβαίνουν σαν νά΄ναι δρόμος και να μην φωνάζει για ένα ποδήλατο σταματημένο. Κι ότι μάλλον εγώ έπρεπε να του φωνάξω που με ακούμπησε γιατί ο δικός μου αγκώνας είναι χτυπημένος και πονάει! Αυτά του τα είπα επίτηδες για να φρίξει. Πράγματι έφριξε κι άρχισε να ουρλιάζει φεύγοντας, ε, μα είσαι βλάκααααας! Βλάκαααας! Με τις φωνές βέβαια είχαμε αρχίσει να γινόμαστε θέαμα. Τελικά ο μυγιάγγιχτος έφυγε αφρίζοντας.
Στην αρχή χαλάστηκα λίγο γιατί γενικά προσέχω αλλά μετά με έπιασαν γέλια. Ο τύπος ήταν στον κόσμο του και το άγγιγμα τον προσγείωσε ανώμαλα. Χώρια που πήγαινε κοντά κοντά στις κολώνες, γιατί ίσως και να φοβόταν τ΄αυτοκίνητα που ανέβαιναν τη Σταδίου! Ή πάλι η κολώνα που διάλεξα να σταματήσω ήταν ο σύνδεσμός του με τον πλανήτη Γη, μια είσοδος σε κρυφή υποχόνδριο σκουληκότρυπα και δεν ήθελε να στέκονται ποδήλατα εκεί να ταράζουν την ενεργειακή ροή... ποιος ξέρει...

12 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε άστ' αυτά, πες πως τον παρενόχλησες σεξουαλικά να τελειώνουμε!

Coco είπε...

@Darth: ήταν τυχχαιαίο!! αλλ΄ αυτός νόμισε πως ήταν τροχαίο!

Unknown είπε...

Πφφφ
Πάντε έτσι λέτε ;)

VAD είπε...

Κυκλοφορεί κόσμος και κοσμάκης,όλοι σε σένα πέφτουνε;:)))

Ανώνυμος είπε...

@
άκου καρέτα καρέτα !
με άρεσε αυτό :)

δε γυρίζω πίσω...
έχω θυμό μέσα μου
κι
απελπισία.

στα πέριξ είμαι...
πού βρίσκεσαι φέτος;
όταν θέλεις, χρησιμοποίησε mail.

φιλί

happypepper είπε...

Το Πυροβολιστάν...
Εγώ ίσως και να το έπαιζα τρελός,να τούλεγα ότι είμαι έγγυος και πως αυτός με χτήπησε και πως η πεθερά μου θα του κάνει μήνυση, κλπ. Και ότι όταν έρθουν πάλι οι ac/dc θα του κάνω επίσκεψη, κλπ.κλπ.
ευχαριστώ πολύ
Είμαι από την ομάδα Ε - και οι πυραμίδες της Δύναμης, κλπ κλπ.
Ο Πρόεδρος Λιακόπουλος, κλπκλπ
κλπ
κλπ
κλπ
ingingsp
(η λεκτική μου επαλήθευση...για σένα!)

Ανώνυμος είπε...

Aγαπημένη μου ποδηλάτισσα τι κάνεις??? Σε έχω χάσει τόσο καιρό και πως να μπω πάλι στο κύκλο των τροχών σου??? κάπου εκεί στα περί Βραζιλίας έχω μείνει... έχασα πολλά???

φιλιά
θα αναπληρώσω σύντομα με σοβαρή μελέτη υπόσχομαι

Tzeve είπε...

αστα...μαζευτήκανε τα κόμπλεξ και στήσανε χωρό...

koptoraptou είπε...

Σεξ, παιδί μου, σεξ. Η έλλειψη του μπορεί να καταστρέψει ολόκληρες πόλεις!!! Ο κύριος ήτο κάτοικος μιας τέτοιας πόλης, οπότε μη σκας...
Τα φιλιά μου!

roula karamitrou είπε...

Τσίτα οι νεοέλληνες κι ακόμα τίποτα δεν είδαμε :)

Coco είπε...

@Darth: καλά, στον επόμενο θα πω ότι το έκανα επίτηδες, να γίνει της κολάσεως!

@Vad: Έχω μαγνήτη ισχύος!

@Ανωνύμου το ανάγνωσμα: εδώ είμαι! Θα στείλω μαιλ!

@Happypepper: δεν μπορώ ν΄απαντήσω από τα γέλια!

(γελάω)

(γελάω)

(χαχαχα)

@ Κασταλία: εδώ γελάω κι άλλο! τι έχασες; σοβαρή μελέτη του παλαβομπλόγκ! πφ χαχαχα
ακόμη εδώ είμαι, Βραζιλία τον Φλεβάρη! Θα τα πούμε μέχρι τότε!

@Λασπολόγος: για τα αντίστοιχα φαινόμενα στον εργασιακό μου χώρο πρέπει να γράψω ένα έπος!

@koptoraptou: γι΄αυτό θα πάω στη Βραζιλία που είναι μια αισθησιακή χώρα!

@roula karamitrou: άντε να δούμε και τους νεοαφροβραζιλιάνους...αν δεν είναι πιο χαλαροί, θα εξαφανιστώ στον Αμαζόνιο στη ζούγκλα μέσα καταμέσα!

Kwlogria είπε...

Αααα κααααλά. Εντάξει!