ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Παραμόνευα... Μόλις κόπασε η βροχή βγήκα σαν το σαλιγκάρι. Πήγα στη δουλειά και μεταξύ άλλων έπηξα μέσα σε μια φρενίτιδα από χαρτιά και γραφειοκρατικές αηδίες που σιχαίνομαι, δεν είμαι για τέτοια, δεν είναι ο θεός μου γραφειοκράτης, είναι πανταχού παρών ποδηλάτης!
Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο μετά το Τρελό Αγόρι #1 να δω πού βρίσκονται τα Αλητογατόνια, αν τα προλαβαίνω, όμως αλλού εγώ αλλού αυτοί. Γυρίζω σπίτι solo ride και κατά τα Εξάρχεια βλέπω στο κινητό κλήση από το Τρελό Αγόρι #2. Τελικά βρεθήκαμε στο Μοναστηράκι για σουβλάκια. Όλη η γατοομάδα εκεί. Είδα και το fixie να ζωγραφίζει, αλλά δεν ζήτησα να το δοκιμάσω, γιατί έτρωγα, άλλη φορά.
Για όσους έχουν όρεξη, την Κυριακή έχει την 2η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, με εκκίνηση στις 12 από το Πεδίον του Άρεως. Μιας κι άκουσα για καλό καιρό, πρότεινα να βάλουμε και το μαγιώ μας για beach party μετά, αφού το βλέπω, ότι ούτως ή άλλως, όλοι οι πωρωμένοι κατά παραλία θα καταλήξουμε (και σε κανένα μπουγατσάδικο ή παγωτατζίδικο επίσης)!
Επειδή υποψιάζομαι, ότι θα μου πείτε πάλι για άγνωστες λέξεις, να εξηγήσω ότι το φιξάκι δεν είναι να πάει ο νους σας στο κακό, αν και πρόκειται για κόλλημα και εξάρτηση από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι το Τόκυο μέσω Βερολίνου, είναι κουρσάκι μονοτάχυτο, fix γρανάζι πίσω, χωρίς νεκρό στο πετάλι, δηλαδή πρέπει να πεταλάρεις συνέχεια και πηγαίνει και με την όπισθεν! Έχει το πολύ ένα μπροστινό φρένο και μπορείς να κάνεις μαγικές φιγούρες κι απίστευτα πράγματα με σιρόπι και άχνη ζάχαρη.
Εκτός από το fixie στο Μοναστηράκι είδα πιο πριν και κάτι άλλο έτσι εξωτικό, αίφνης με προσπερνάει στην Ερμού μια ποδηλάτισσα, με σακάκι, βερυκοκί φούστα, καλσόν, μαύρες γόβες, ναι γόβες με τακούνια, και τσάντα γυναικεία, όχι σακίδιο... χάζεψα. Καλέ, πότε γίναμε Άμστερνταμ και Κοπενγχάγη και δεν πήρα είδηση; Ή είναι λόγω άνοιξης; Α, δεν γίνεται, πρέπει να σουλουπωθώ λίγο! Τι χάλια είναι αυτά, να γυρίζω με την αιώνια μαύρη φόρμα μου και μποτάκια... ή βρακιά με τιράντες... και σανδάλια του τουρίστα! Από αύριο ταγιεράκι φυστικί και κράνος!

5 σχόλια:

faraona είπε...

Για το φυστικί ταγιεράκι δεν ξέρω αλλά μ ενα ζευγάρι κόκκινες γόβες ...μιά χαρά θάσουν!

***τόχεις δηλώσει άλλωστε οτι σου αρέσουν.(μνήμη ελέφαντα η υποφαινόμενη)


χεχεχε!!!


Φιλάκι Κοκό μου!

Τρελο Αγορι #1 είπε...

Τρελο Αγορι #1 προς Τρελο Μωρο!

Σαν να μην περασε μια μερα!!!
Ετοιμασου για μεγαλες ταχυτητες σημερα!!!

Coco είπε...

@faraona: άμα βγάλει ο ήλιος μούσια θα φορέσω φυστικί ταγιεράκι... για τις γόβες σωστά θυμάσαι, σε σημείο φετιχισμού δηλαδή
έχω κι έναν γάμο
αλλά με βλέπω με χρυσά ψηλά πέδιλα
αν είναι δυνατόν χαχαχα
κι από πάνω τίποτα
δηλαδή προς το παρόν έχω μόνο τα πέδιλα
λείπει το ...φόρεμα
(όλο ανάποδα πάω)!!
βαριέμαι να ψάχνω
μήπως να κάνω body painting και να πάω

@Τρελό Αγόρι#1: αύριο
αλωνίζουμε την Αθήνα

Sulpice είπε...

Μην ξεχάσεις και το ανάλογο καπελάκι... Να σε δω μ΄αυτά και τι στον κόσμο!

Υ.Γ. Και τι θα γίνει μ΄αυτή την λεκτική επαλήθευση, αρχίζει και μου τη δίνει!

Coco είπε...

@Sulpice: ένα χάρμα λαμπατέρ θα είμαι!
την επαλήθευση θα την έβγαζα, αλλά άκουσα για έναν ηλίθιο που διαλύει σχόλια και την άφησα...