LEGER


Ας μείνουμε εις τα καλάς τέχνας! Θυμάμαι μια φρικαλέα μέρα στη δουλειά πέρυσι. Όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά είχε πέσει μια ψυχοπλακωμάρα. Κανείς δεν μιλούσε σε κανέναν. Ξινίλα, νέκρα και παλούκια. Σ΄ένα ενδιάμεσο η Sulpice κατέβασε στον υπολογιστή της, δε θυμάμαι, Ματίς ήτανε, τελοσπάντων κάτι που είχαμε συζητήσει και με φώναξε να το δω. Εντωμεταξύ εγώ περιφερόμουν σαν τη χαμένη ψυχή στην κόλαση και πήγα κατακεί βαριεστημένα. Κοιτάω...και φωτίστηκε η μέρα μου! Έπειτα όλη την υπόλοιπη μέρα ήμουν χαρούμενη!


Διάλεξα δυο πίνακες του Leger που μ΄αρέσουν για ευνόητους λόγους!

8 σχόλια:

Roadartist είπε...

Ποδηλατάδα και γατούλες...και όλα καλά.. :)
Αν όποτε μπαίνω εδώ διαβάζω για ποδηλατάδες και τα συναφή..θα μπω σε μεγάλο μπελά μου φαίνεται.. :) καληνύχτα!

faraona είπε...

Xa!μου αρεσαν οι ευνοητοι λογοι.
Καλο βραδυ και καλο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Coco είπε...

@roadartist: Για σπαστό, είχα βρει πληροφορίες στους www.podilates.gr, μπορείς να διατυπώσεις κι εκεί την ερώτηση και θα βρεθούν διάφοροι ψαγμένοι να απαντήσουν! Γενικά είναι ακριβά, 500+, όμως κάποιος είδα προτείνει και τα Μonty, αλουμίνιο, από 260
www.monty.es www.ecovehicles.biz. Πιο γνωστά είναι τα DAHON, άλλες μάρκες δε θυμάμαι τώρα. Έχω ακούσει για παραγγελίες σπαστού από έξω, και κάποιοι τα πρακτορεύονται και εδώ πλέον.

Θα συνεχίσω τα ποστ με ποδήλατα, βιβλία και γάτες και ποδήλατα και ποδήλατα!!

@Faraona: Κι εμένα μ΄ αρέσει το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με κεφαλαία!

Roadartist είπε...

Να μη τα συνεχίσεις ακούςςςςςςςς!!!
Πουφφφφφ.. :))
Πολύ ακριβά είναι..Οκ όμως σε ευχαριστώ πολύ..Καλο σκ..(με μικρά)!! :)

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι στιγμές γεμάτες ανία, ηλιθιότητα και αμέτρητη μαλακία σε κάνουν να εκτιμάς περισσότερο τα καλά πράγματα και ...... το Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να τους ευγνωμονείς μικρή μαύρη και αχάριστη γατούλα.
Ευχαριστώ για την αναφορά στο Λεζέ. Είναι από τους καλύτερους ζωγράφους του 20ου αιώνα.
Φιλάκια και καλό γουικέντ

Coco είπε...

@roadartist: πράγματι ένα καλό ποδήλατο είναι αρκετά ακριβό. Στα σπαστά ειδικά πρέπει να πέσει η τιμή, είναι εξωφρενική, το ίδιο και στα λάπτοπ και το ίντερνετ :)

@Sulpice: μωρέ τα Σαββατοκύριακα τα εκτιμώ και χωρίς νά ΄χω περάσει βδομάδα χάλια! Για τον πυροσβέστη...θα σας στείλω κανέναν ψυκτικό να τον διορθώσει! ;)

happypepper είπε...

Πολύ ευχάριστη νότα...
Μουσική χρωματιστή. Δεν ξέρω γιατί, μου έρχονται στο μυαλό βιολιά.
Καλό βράδυ σε όλους.

Coco είπε...

@happypepper: γοητευτικό! Σκέφτομαι να φτιάξω μια ζωγραφιά για σόλο κοντραμπάσο (το αγαπημένο μου, μη γελάτε) σε λα ελάσσονα