TUPAPAU

Tί είναι τα "τουπαπαάου"; Δαιμονικά πνεύματα της Πολυνησίας με άγρια φάτσα να σου κόβεται το αίμα και να σε πηγαίνει να! Κι αν δεν πιστεύετε, τά΄δε ο Γκωγκέν, όλα τα είδε αυτός εκεί. Κι επειδή μ΄άρεσε η ιδέα, μεταμφιέστηκα τις Απόκριες σε τουπαπάου, και πολύ ουάου. Όχι όμως μαύρο, που είμαι εξάλλου, αλλ΄άσπρο, ψαρωτικό, με άσπρη κουκούλα και κλαδιά δεντρολίβανου στο κεφάλι. Μαζί μου ήρθε άλλο ένα αφράτο τουπαπάου στο πάρτι, άσπρο κι αυτό με κόκκινα φρύδια... Υπήρχε και μια νεράιδα με ξανθά μακριά μαλλιά και καπέλο με κουδούνια, που άμα την κοίταζες σού ΄παιρνε τη μιλιά. Σας μιλάω για εφφέ και χορό μέχρι τελικής πτώσης... Διότι τρεις καραβόγατοι βαριόσαντε να επιστρέψουν στο πολεμικό πλοίο και μείνανε να χορεύουν χιπχοπ με τα τουπαπάου...
Την Τρίτη το πρωί δυσκκκκκολεύτττηκκα να πάω στη δουλειά. Όπως όλοι. Να ξαναδώ κι εκεί τουπαπάου. Ξινά. Μαύρα. Κακιασμένα! Ξου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε και του χρόνου χωρίς τουπαπάου και ποταπά αυγά χελώνας. Μία συμβουλή: μη σ΄αφήνει να σε επηρρεάζει το γαιοδυναμικό στρες. Χαλάει την μαύρη γούνα σου.
Φιλάκια.
Sulpice

ZouZouna είπε...

Xαίρομαι που σε βλέπω. Να περάσεις καλά με υγεία.