KLINDAVET!

Αυτός ο ροζ γάτος, ο Ιταλός, ο ελεεινός, είναι πολύ θρασύδειλος! Δηλαδή τί να κάνουμε, δε θέλω μαζί σου έρωτες, τά΄παμε,τα ξανάπαμε, ένα χρόνο τώρα. Αλλά η παλιοζήλια δεν τον αφήνει! Νομίζει πως από τότε που χάθηκε ο αντίζηλος ο Ρένος -κύριος!- απόκτησε το πάνω πόδι! Κι επειδή προτιμάμε άλλους γάτους, πατάει δαγκωνιές. Δύο δαγκωνιές στο δεξί πόδι της Κίττυ-Φουφούς, μία δαγκωνιά στην ουρά τη δικιά μου πριν κανα μήνα κι άλλη μια τώρα στην πλάτη χαμηλά! Βρυκόλακας! Κι όλ΄αυτά διότι δεν τα βγάζει πέρα με τ΄άλλα αρσενικά. Ου να χαθεί! Παραλίγο να μού καταστρέψει τις ωραίες μου διακοπές. Η πληγή μολύνθηκε -από την κακία του- γέμισε πύον και το μισό χάπι αντιβίωσης Klindavet που μού ΄δωσε με το ζόρι η γιατρός με χάλασε και υπέφερα με γαστρίτιδα μια ολόκληρη νύχτα! Χάλια μαύρα! Από τον ακάλυπτο ακούγονταν τα ερωτικά καλέσματα ενός ωραίου μαύρου γατούλη, όταν εγώ απαντούσα με φωνές στομαχικού πόνου! Ο έρωτας δεν περνάει απ΄το στομάχι!
Ωστόσο όλες οι σκοτεινές προσπάθειες να χαλάσει η βελουδένια μου γούνα απέτυχαν και υποδέχθηκα το 8 με κρασί και χορό ως τις 8 το πρωί! Viva!
Eκτός όμως από τα clubs επισκέφθηκα και τα βιβλιοπωλεία. Έχουμε και λέμε, Ξανθούλης, Η εποχή των καφέδων και Του φιδιού το γάλα, Κολέτ, Η γάτα, και Ηθικό και Ανήθικο, Κοκτώ, Τα τρομερά παιδιά, Πιερ Πεζύ, Το γέλιο του δράκου, Ντόρις Λέσσινγκ, Αγάπη ξανά, Σελίν, Ταξίδι στην άκρη της νύχτας και άλλα ακόμη.
Η Αθήνα είναι η πιο υπέροχη πόλη ειδικά άμα έχεις να την δεις πολύ καιρό! Μπορεί να κάνει κρύο αλλά τίποτα δεν με κρατάει μέσα, ούτε καν τα βιβλία. Ζώνη έντονης δραστηριότητας 8μμ με 8πμ! Καλή χρονιά σε όλους!!!

3 σχόλια:

Ν.Α. Λάμπης είπε...

«AΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΘΗ (η γνώμη του), ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ»...

Αυτό έλεγε η κυβερνητική ανακοίνωση!!!
Στάλθηκε στο «ψυγείο» ο Δασάρχης της Πάρνηθας, όχι γιατί έκανε το άλφα ή βήτα σοβαρό σφάλμα στην άσκηση των καθηκόντων του (που ΔΕΝ είναι η κατάσβεση των πυρκαγιών, αυτή είχε υπαχθεί στο τότε Υπ. Δημ. ...Αταξίας, από το Υπ. Γεωργίας, που υπάγονται οι Δασικοί) αλλά γιατί είπε ότι κάποια τμήματα του δρυμού της Πάρνηθας ΔΕΝ θα αναζωογονηθούν, επειδή η καταστροφή ήταν πολύ μεγάλη, έφτασε στις ρίζες...

Και αυτό ήταν κακό για την κυβέρνηση. Και «τού 'κοψαν το κεφάλι». Σύνηθες θα πείτε... Ο παλιός Καραμανλής είχε πεί κάποτε ότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται...

Ο νεώτερος Καραμανλής όμως, πιθανότατα λόγω της ουσιαστικής απουσίας «αξιωματικής» αντιπολίτευσης, έχει αποθρασυνθεί εντελώς και ωμά, ωμότατα, «είπε» στον Δασάρχη (και σε κάθε άλλον δημόσιο υπάλληλο):

Ξέρεις και κάνεις πολλά αλλά ΔΕΝ μάς βοηθάς να κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
Άρα δεν μάς κάνεις, κάτσε στη γωνία.

Αυτό δεν σημαίνει το «απαράδεκτη επικοινωνιακά», δηλαδή προπαγανδιστικά , που λέγαμε παλιότερα (και ορθότερα και εντιμότερα...);;;
Διαφωνεί κανείς;;;

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...».

Όχι για να υπερασπιστούμε τον συγκεκριμένο Δασάρχη απλώς, του οποίου ο υπογράφων κάν δεν συγκράτησε το όνομά του ακούγοντας στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση, αλλά το δικαίωμα κάθε δημόσιου υπάλληλου, κάθε πολίτη να ΜΗΝ είναι φερέφωνο της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σ' αυτή την ΩΜΗ φαυλότητα των κυβερνώντων, που τόσο "καλά" (και τόσο γρήγορα!!!) «αντέγραψαν» κάποιες, τις χειρότερες, πρακτικές, προηγούμενων...

Διότι ΔΕΝ υπάρχει μεγαλύτερη, τερατωδέστερη, φαυλότητα από την παραπάνω κυβερνητική ενέργεια και, ακόμα περισσότερο, την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωσή της.

Τί τσιτουρίδηδες και μαγγίνες, τι βουλγαράκηδες, τί κουμπάροι και «δικά μας» πολυδωρικά παιδιά...

Εδώ είναι το ζουμί:

Αυτοί που μάς κυβερνούν όχι μόνον κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ πολιτικές (αλλά και κοινού ποινικού δικαίου κάποιοι...) ενέργειες, αλλά μάς λένε κι όλας ότι μάς θεωρούνε ΤΟΣΟ ΖΩΑ, ώστε να τις δηλώνουν δημόσια.

"Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...». Πραγματικούς ή ...internet-ικούς, ή και τα δύο, καλλίτερα!

Αλλοιώς καθισμένοι σπιτάκι μας, ας αναφωνήσουμε, στεντορεία τη φωνή, ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕΝ ΗΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ !!!

Καλή Χρονιά!

3-1-08
Ν.Α. Λάμπης

Υ.Γ.
Εγώ άρχισα στέλνοντας το παρόν προς «πάντα» μπλογκίστα. Αν δεν διαφωνείτε, κάντε το ίδιο. Φάνηκε να πιάνει λίγο τόπο σε άλλες περιπτώσεις... κι όχι μόνον ...ιστότοπο.

Αγριο ΚερασοΖouzouna είπε...

Αχού πόσο χαίρομαι που σε βλέπω ξανά να γράφεις !!!
Αχού΄τον παλιο-γάτο να μας χαλάσει τις διακοπές !! Ξούτ, ξουτ με την σκούπα !!!
καλή χρονιά καλή μου, κι ας εχω αλλεργία στις γάτες ! εσένα σ' αγαπώ πολύ. τα φιλιά μου !!!

Mariel είπε...

Γεια σου γατούλα,
Ναι .. Ι know και η Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες μου το βγάζει αυτό το να μη μπορώ να κάτσω σπίτι!
Μα . . .καθαρή σύμπτωση!
Να τα λέμε