ΒΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!

Λόγω του ότι είμαι μια μαύρη γάτα δεν πιστεύω στις προλήψεις! Αλλά τί γίνεται, τί γρουσούζικο φτύσιμο είναι αυτό; Τόσο καιρό έχω να μπω στο μπλογκ, μπήκα τώρα και κατάφερα κατά λάθος να σβήσω όλα τα ιστολόγια...Φτου ξανά φτου!

Η εικόνα του ιστολογίου μου αντανακλά την εικόνα του περιβάλλοντός μου τον χειμώνα. Νέκρα και παλούκια! Ευτυχώς ήρθα στην Αθήνα για λίγο διότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ εκεί πέρα στο Βράχο ν΄ανεβάσω ούτ΄ένα ποστ της προκοπής. Πείτε μου σεις, αν πάνω στο κεφάλι σας και γύρω σας βούιζαν διαρκώς Σφήκες, Γυπαετοί, Πιγκουίνοι, Τουπαπάου, Εξάμηνα, Πανωραίες, Αβγά, Κουκουβάγιοι, Σουπιές, Σαμιαμίδια, όλα μυθολογικά τέρατα από τον πλανήτη Γιόγκοθ, θ΄ανεβάζατε ποστ ή θα παίζατε βιντεογκέιμ, όπως εγώ για να βγήτε στην επόμενη πίστα αλώβητοι;
Το άλλο θέμα μου είναι ότι μού βγήκε μια ζήλια! Δε μπορεί, δεν το πιστεύω, η Φουφού, ή αλλιώς Κίττυ, το βρομόγατο με τα πολλά ονόματα, την παρδαλή γούνα και το σκοτεινό και πολύπαθο παρελθόν, πάλι μπροστά μου! Ταξιδέψαμε μαζί, βρήκε στο πι και φι καλάθι και διαβατήριο, ήμασταν μαζί στο πλοίο, το ξενοδοχείο, "Πλάζα" παρακαλώ, τ΄αεροπλάνο, και τώρα την έχει αράξει στην πολυθρόνα μου στη βεράντα, λιάζεται και φροντίζει τη γούνα της, η αριβίστρια! Όμως όταν θέλησε ν΄ανέβει και στο πάπλωμα, παφ-παφ, της παίζω δυο χαστούκια να γυρίσει στο μαξιλάρι της! Για εκδίκηση πίνω απ΄το νερό της!! Όλα κι όλα πια!

Λοιπόν προς το παρόν, Καλή Ανάσταση! Εγώ, όπως ξέρετε, θα κρυφτώ σε καμμιά ντουλάπα γιατί σιχαίνομαι τα βαρελότα. Λόγω Ανάστασης δεν θα παραμονέψω τη Φουφού, μόνο να φροντίσει να βρει άλλη ντουλάπα!

1 σχόλιο:

Sulpice είπε...

Αντε καλή συμβίωση. Αλλά και μόνο από τη φωτογραφία φαίνεται ο χαρακτήρας του γατιού. Αριβίστρια και υπολογίστρια, ένα τετράποδο τουπαπάου ίσως θα μπορούσαμε να πούμε με την καλή έννοια. Βέβαια ας μην ξεχνάμε και το support φίλων γι αυτό το ταξίδι. Καλή διαμουνή στο κλινό άστυ. Φιλιά.