CYCLOLIGHT ZONE - ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΒΟΥ

Άι, άι, Ντοτόου, κι κόιζα λόουκα, τό΄χασα και δεν το βρίσκω, πού νά΄ναι, στην λίμνη μέσα, στην λίμνη απόξω;  Πανσέληνος και σαρανταένας βαθμοί  και γω ν΄ανεμίζω στο Πλάνου, τί να λέω για σήμερα, ας πω για το άλλο το τρεχαλίδι.

Ούτε ξέρω πόσες κάθετες ανεβήκαμε αλλά στις κατηφόρες....  αρχίσανε τα έξαλλα, τα κόλπα της φαβέλας, όχι μόνο οι νεαροί, αλλά άνθρωποι τώρα μιας ηλικίας πάνω απ΄ τους βαθμούς του καύσωνα, ξύπνησε μέσα τους το μολέκι, και καλά αυτοί, αλλά και γω;  Μια δυο κι ο απόλυτος συγχρονισμός, φιγούρες αλήτικες εστσίλου μπραζιλέιρου, πριν δεν τις ήξερα ούτε αυτές ούτε άλλες, αν είναι δυνατόν,  την δεκαετία του ογδόντα δηλαδή είχα ύφος και  κούρσα, ωιμέ! 




Τώρα με τους κάφρους, στις φιγούρες προστέθηκαν τα γλέντια στην κατοικημένη περιοχή, να βγαίνουν στα μπαλκόνια άντρες να ραντίζουνε ποτά, μολέκες να χορεύουν, φωνές, συνεννοήσεις εν κινήσει για την διαδρομή, ούτε προγραμματισμός, ούτε ευγένειες, ούτε σφυρίχτρες, ούτε αυτοκίνητα συνοδείας, ούτε ασύρματοι, αλλά οι συζητήσεις συζητήσεις κι ας είναι να ουρλιάζουμε πάνω απ΄ τις λωρίδες.

Όσο για μένα, μετά την πρώτη τρεχάλα, αποδείχτηκε επικίνδυνο το ζέσταμα, τους πήρα τις βερμούδες, μελέτησα και την σύνθεση, τρεις τέσσερις είναι οι πορωμένοι, οι υπόλοιποι βελάζουν, κάποια στιγμή πήγαιναν μπουλούκι χαλαρά, είχαν πιάσει χαρούμενο ψιλό κουτσομπολιό, τσααααφ! ακούστηκε ο ήχος του μαστιγίου, τίν΄ αυτάααααα, θα πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον, κότεεεεεεες, κάντε πετάαααλιιιι, τσααααφ! μπρος, πετάααααλιιιιι!   Τελικά, επειδή κάνει παρήχηση, είχα παρακούσει, δεν λέγεται η ομάδα το Πετάλι της Μάνας, αλλά Κάνε Πιο Πολύ Πετάλι, μα κι η πρώτη εκδοχή καλή ακούγεται, γιατί κάποια στιγμή φτάνεις να λες, ωχ, μάνα!

Στενάξανε.  Εγώ είχα λυθεί στα γέλια η αχάριστη, γιατί οι ιππότες προσφέρθηκαν ανένδοτα να με γυρίσουν σπίτι μου, αχχχ, παφφφ, αυτή ποια κουάντρα είναι, ρωτάει ένας νεαρός, η τάδε τού απαντάνε, ακόμα τρεις του λέω, αααχ, βαααχ,  κι ένας να κλαψουρίζει με την  γλώσσα έξω, πάει η ομάδα, πάει το ...τρέινινγκ, θα έρθουν οι γυναίκες, όλο το γυναικομάνι, όλο, το βλέπετε, δεν το βλέπετε, έγινε ήδη η αρχή!  Μ΄ αυτόν εντωμεταξύ είχαμε κάνει κάτι τρομερές χειραψίες και την επόμενη φορά που τον είδα τού είπα ότι θα τον κυνηγάω, δεν γλιτώνει, ας πρόσεχε κι αυτός κι οι άλλοι να μην παίζουν με την φωτιά.  Εξάλλου με αναφέρουν πλέον ως  "Gatinha de Fogo"! 

5 σχόλια:

kovo voltes... είπε...

Μέσα σε όλο αυτό το ποδηλατικό παραλήρημα, πραγματικά μου άρεσε το παρατσούκλι...Γάτα της φωτιάς ε?? Πολύ καλό...;)

Leviathan είπε...

sou euxomai kalo 15augousto!! polla filiaaaa! :)

mamma είπε...

αν και μου αρέσει πολύ η μαύρη γάτα δεν με χαλάει και η πορτοκαλοφλογάτη!

Sulpice είπε...

Υποβάλλω τα σέβη μου γκατσίνια.......

Coco είπε...

@ kovo voltes: βγάλε άκρη με τις ανδρικές φαντασιώσεις!

@ Leviathan: χρόνια πολλά Λεβί σε σένα και σ΄όλους, να περνάς υπέροχα εκεί στα βόρεια!

@ mamma: μαύρη είναι, πού να την δεις και με τα γράσα, αλλά στο γέμισμα του φεγγαριού αρπάζει φωτιά! :)

@ Sulpice: και γω υποβάλλω τα σέβη και τον θαυμασμό μου στην πρώτη μπαλαρίνα των μπολσόι!