ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΑ!

Βαριέμαι ν΄ασχολούμαι με τα ποταπά αβγά της σαρανταποδαρούσας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Είναι απίστευτα βαρετό. Τώρα τ΄αβγά αυτά έχουν βράσει τόσο, που σφίξανε. Έτσι δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι στιγμής η υστερική απειλή για κλείσιμο της πρόσβασης στο Ίντερνετ. Αυτοί που εύκολα σηκώνουν το τηλέφωνο για να ρουφιανέψουν δεν φαντάζονται ότι κάποια άσχετη στιγμή θα στριμωχτούν από ανθρώπους γενικά καλόβολους. Έπειτα κάθεσαι, βλέπεις το ντόμινο, τρως σποράκια και γελάς.
Η απεργία δανεισμού από την βιβλιοθήκη καλά κρατεί. Ο δείκτης κίνησης έπεσε στα τάρταρα, αφού συμπαρίσταται και η μεγάλη βιβλιοφάγος Sulpice! Αποτελέσματα: μούδιασμα.
Βιβλία. Καιρός να διαβάσω τα βιβλία που μού χάρισαν τον Σεπτέμβρη καλοί φίλοι. Άρχισα το Suite Francaise της Irene Nemirovsky, όπου μιλάει για το Παρίσι τον καιρό της γερμανικής κατοχής. Παράλληλα, το Στον Ίσκιο των Ανθισμένων Κοριτσιών, του Μ. Προυστ. Καιρός λοιπόν για Προυστ (και για ουστ!). Διαθέτω επίσης έναν ωραίο Zippo, δωράκι κι αυτόν, ν΄ανάβω τα τσιγαράκια μου όταν διαβάζω ή όταν θέλω να φλομώσω ενοχλητικά έντομα. Επιπρόσθετα έχουν έρθει 2 Hifi, το ένα στο δωμάτιό μου και το άλλο σε παραθαλάσσιο ανάκτορο, για ν΄ακούμε στέρεο όσοι πιστοί από όπερα μέχρι ροκ και να φεύγουν όσοι δεν τά΄χουν καλά με τ΄άντερά τους.
Fleece! Μ' αρέσουν τα κουβερτάκια από φλις! Απλώνομαι, κι αφού περιποιηθώ καλά καλά τη γούνα μου χουζουρεύω. Αν μάλιστα έχει και κανένα μαξιλάρι από κάτω, είναι ο γατίσιος παράδεισος! Το πρόγραμμά μου είναι υπνάκος το πρωί 11-1 και το βράδυ 9-2, μετά άφτερ με βότκα πορτοκάλι και πορτοκαλί γατούληδες!
Όλα βαίνουν καλώς. Για τα υπόλοιπα, μια ντάλια!

8 σχόλια:

Καραμούζα είπε...

Just for a change...

Δεν επισκέπτεσθε και το "blog" μου να ...ψηφίσετε για τό άν παίρνω το βραβείο Σουρή;;;

Φιλάκια (ζεστά σε σάς, ειδικά!)

ZouZouna είπε...

Είπαμε, δεν θα ασχολείστε με "ποταπά" πράγματα. Εσείς "ηθικόν ακμαιότατο" φιλιά και χαιρετισμούς πολλούς Κοκούλα !

Emilly είπε...

Ας το επαναλάβω: κάποια άσχετη στιγμή θα στριμωχτούν από ανθρώπους γενικά καλόβολους.

Ώστε μεγάλη βιβλιοφάγος η Sulpice, ε; Καλά.

Η απειλή (που λές)
σε σκέψεις με βάνει
Κλείσιμο ξε-κλείσιμο
το ίδιο κάνει.

Ατρεύς είπε...

Άσχετο ίσως με το θέμα, ΣΧΕΤΙΚΟ όμως με την πολιτεία που ζούμε:

Δείτε τί έκανε ο κ. KILL-τίδης, ο υφυπουργός Αγρανάπτυξης καλέ: Μόλις το ΣτΕ ακύρωσε απόφασή του για το κυνήγι (με το σκεπτικό ότι φέτος χάθηκαν πολλά ζώα από τις πυρκαγιές, να μην σκοτώσουν οι κυνηγοί όσα διασώθηκαν) αυτός ο λαμπρός και πολλά υποσχόμενος (στους κομπλεξικούς και φασίστες) νέος έβγαλε "αστραπιαία" νέα διαταγή ξαναεπιτρέποντας το κυνήγι!

Γειά σας.
Εγώ πάω τώρα να "KILL" κι αλλού, τον κ. KILL-τίδη... Κι είναι και γιατρός, τρομάρα του...

ZouZouna είπε...

Εχω παρτυ και είστε καλεσμένη Κοκό μου ! Οταν μπορέσετε. Εγώ θα σας φυλάξω γλυκό γιατί σας αγαπώ. Φιλιά πολλά

Ανώνυμος είπε...

Μήπως καινούριοι έρωτες σας απασχολούν και μας έχετε στερήσει από την παρουσία σας; Ερωτώ!

Emilly είπε...

βελούδινο γατάκι τι γίνεται;
Πες τουλάχιστον πως χουζουρεύεις...
Δεν έχεις και μέιλ... Άντε!

ZouZouna είπε...

Γλυκεια μου, σου εύχομαι να περάσεις τα καλύτερα χριστούγεννα της ζωής σου και σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου, όπου και να είσαι !