Αχινιοί

Η ηλεκτρονική κατάσταση εδώ έχει τ΄αγκάθια της. Είναι πιο πολλά κι απ΄των αχινών ή αν προτιμάτε "αχινιών". Το είδος βρίσκεται εν αφθονία, τα βράχια βρίθουν απ΄αυτούς. Να φανταστείτε, έχουν επηρεαστεί και τα μαλλιά μου, δεν υπάρχει και κομμωτήριο. Θα μού πείτε, μπα, κάν΄τους "αχινιοσαλάτα". Λάδι και λεμόνι. Ό, τι περισσέψει, θα χρησιμοποιηθεί στο hair styling και σε μάσκες ομορφιάς. Ειδικά μετά τις πυρκαγιές το ελαιόλαδο κρίνεται είδος υπερπολυτελείας.

Αλλά, που να πάρει η ευχή, δεν έχω το ειδικό εργαλείο και τον απαραίτητο χρόνο! Το πρωί δουλειά, ενίοτε και τ΄απόγευμα και τα βράδια χορεύτρια. Αναζητώ τον χαμένο χρόνο και τους χαμένους γατούληδες! New kid on the block: Lucky, ο ασπρόμαυρος γατούλης. Ούτε ενός έτους δεν είναι και προσπαθεί να επιβληθεί στην περιοχή, όπου μετά την ανεξήγητη εξαφάνιση του στιβαρού Ρένου, κανείς γάτος δεν έχει αποδειχθεί αναμφισβήτητος κυρίαρχος. Την παραμονή των εκλογών ο Lucky οργάνωσε rave party από τις 2 πμ. ως το ξημέρωμα. Γύρω του χορεύαμε τρεις βελουδένιες μαύρες υπάρξεις με βραδινές τουαλέτες. Ο χορός διαλύθηκε απότομα όταν από τον κήπο περάσαμε στο φουαγιέ για ένα τομάτο τζους, όπου ενοχλήθηκε από τις ζωηρές συζητήσεις μας ένας άξεστος στρατιωτικός, καθόλου κομιλφό και μας εξεδίωξε πετώντας πάνω μας άρβυλα και αχαρακτήριστες εκφράσεις.
Για τους αχινιούς που λέγαμε. Αυτό το ποστ γράφτηκε σε δύο δόσεις, η σύνδεση είναι πιο αργή κι απ΄την κίνηση της ουράς μου όταν λαγοκοιμάμαι και σας αφήνω διότι πρέπει να προλάβω το πλοίο!

12 σχόλια:

Emilly είπε...

Μαύρα, βελούδινα, ακαθωτά υπονοούμενα! Λόγος σπαθάτος, κι ο βράχος - βράχος. Πως να ερμηνεύσω (Θεέ μου) αυτή την σκοτεινή ύπαρξη;
;)

Coco είπε...

Ναι, είναι ένας βράχος βραχωμένος καλά! Σαν ροφός! Η αλήθεια είναι πως και γω δεν μπορώ να ερμηνεύσω πολλά θεοσκότεινα πράγματα εδώ πέρα, διάφορες ερεβώδεις και ύποπτες συμπεριφορές! Σημείωση: Το rave party επαναλήφθηκε χθες βράδυ...δυο μέρες πριν την πανσέληνο...πάνω από το βράχο!

Ανώνυμος είπε...

To πρόβλημα των αχινιών είναι ότι θα πρέπει να μαζέψεις πολλούς για να μπορέσεις να καταλάβεις τι τρως. Αντ' αυτών θα μπορούσες να προτιμούσες τις σουπιές. Είπες ότι είσαι σε βράχο; Πέτα τες στη θάλασσα. Πως λέμε κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό; Οι ερεβώδεις και οι ύποπτες συμπεριφορές μπορούν να βρουν λύση αν αρχίσουν και συμμετέχουν και αυτοί σε rave party. Μπορεί να την δουν κάπως αλλιώς....Λέμε τώρα.

Emilly είπε...

Υ.Γ. Σε rave party, με Sun Ra, στον ωκεανό του ήχου, λέω ναί!
(άν υπάρχει τέτοιο πάρτυ...)

Ανώνυμος είπε...

Καλή διάθεση να υπάρχει και γίνεται στο πιτσ φιτίλι. Και ξέρεις ορισμένοι από τους καλεσμένους μπορούν να κουβαλούν αρκετή τρέλα από μόνοι τους.

Emilly είπε...

@sulpice
Τι σημαίνει ακριβώς: "ορισμένοι από τους καλεσμένους μπορούν να κουβαλούν αρκετή τρέλα από μόνοι τους";

@κοκό
Με συγχωρείς για την κατάχρηση του χώρου - τελευταίο σχόλιο (προς αποσαφήνιση)
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Έμιλυ αν και καταχρώμεθα ζωτικό χώρο της Κοκούς θα θελα να σου πω ότι διαβάζοντας αυτό το ποστ και τα σχόλια μου ήρθαν κάποια συγκεκριμένα άτομα στο μυαλό μου. Συμφωνείς ότι ορισμένα άτομα έχουν αρκετά τρελίδια πάνω τους. Φιλιά.

Coco είπε...

Δεν υπάρχει πρόβλημα κατάχρησης χώρου! Όλα τα γατάκια χωράνε!

Emilly είπε...

Ωραία Sulpice, προχώρα.
Θέλω να δω τι είδους τρελίδια είναι αυτά.

MenieK είπε...

You've read of several kinds of Cat,
And my opinion now is that
You should need no interpreter
to understand their character.
...You now have learned enough to see
That Cats are much like you and me
And other people whome we find
Possessed of various types of mind.
For some are sane and some are mad
And some are good and some are bad
And some are better, some are worse -
But all may be described in verse...
Από τον μεγάλο T. S. Eliot.

Ανώνυμος είπε...

΄Αραγε που είναι η μαρκησία οέο;;;

Ανώνυμος είπε...

Για την Εμιλυ: Στο χώρο που βρίσκομαι έρχομαι σε επαφή με πολλά τρελίδια που ακόμα και αν δεν ακούν rave θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σ΄ένα τέτοιο πάρτυ γι΄αυτό αναφέρθηκα σε αυτά.
Φιλάκια