ΤΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΝ

Από τότε που ήρθα στην Βραζιλία ενημερώνω σπάνια το μπλογκ μου. Οφείλω να πληροφορήσω τους αναγνώστες μου, ότι ο λόγος αυτής της απουσίας ήταν σπουδαίος για την ανθρωπότητα και μέχρι τώρα παρέμενε μυστικός. Όμως τώρα ήρθε η στιγμή να τον αποκαλύψω στο φως της δημοσιότητας, ώστε να μην μάθετε τα νέα τελευταίοι και καταϊδρωμένοι από τις εφημερίδες. 

Ο λόγος λοιπόν είναι ότι βαρυσήμαντες μελέτες με τριπλό βραχυπρόθεσμο στόχο το σωσμό του πλανήτη, του ενεργειακού προβλήματος και της Ελλάδας (αρχαίας, νέας και αιώνιας) καθώς και φυγόκεντρο μακροπρόθεσμο σκοπό την διαμιάς κατάκτηση του υπερδιαστήματος, με απασχόλησαν πλήρως το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο φινίρισα και το πρακτικό μέρος της θεωρίας μου.

Φυσικά το ζήτημα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους εχθρούς μου. Το αντίπαλο μάτι παρακολουθεί άγρυπνα τις δραστηριότητές μου από την αρχή, όπως δείχνουν οι στατιστικές του μπλογκ.  Δεν είναι τυχαίο ότι στην κορυφή της καμπύλης βρίσκεται πάντοτε η ανάρτησή μου "Ακτίνες Ψι"   με ρεκόρ αναγνώσεων. 

Αυτό συνετέλεσε στην απόφασή μου να συνεχίσω τις έρευνες ανενόχλητα στο βραζιλιάνικο οροπέδιο, λαμβάνοντας υπόψη και το ευνοϊκό ενεργειακό πεδίο της περιοχής ως δέκτη εξωγήινων ρευμάτων.

Όμως χθες και λιγότερο από 48 ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση των πορισμάτων μου δέχθηκα ύπουλη επίθεση και εκλάπη το πειραματικό μου ποδήλατο. Συνάμα χτυπήθηκα στο κεφάλι με φανερό σκοπό να εξαφανιστούν οι ιδέες μου.  Οι ληστές  χάθηκαν στο σκοτάδι μαζί με το πειραματικό μοντέλο. Ωστόσο, τα βρομερά αφεντικά τους θα λάβουν άνθρακες.  

Οι εξισώσεις χαραγμένες με αυθεντικά αιγυπτιακά ιερογλυφικά σε ραδιενεργό τσιπ βρίσκονται σε ειδική πυρηνική κρύπτη εκτός βολής των ανίερων. Ο άυλος τίτλος του θα πωληθεί με την μορφή μοναδικού ομολόγου ικανού να εξαγοράσει το χρέος, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του Αδάμ και της Μιχαλούς.
 

6 σχόλια:

VAD είπε...

Μόνο του Αδάμ και της Μιχαλούς;;;Θα περισσεψει το κατιτίς,δια να εξαγοράσωμεν τα...του Καράμπελα και το...της Χάιδως;:))Δεν ειναι πολύ ακριβά,όλοι οι Ελληνες τα εχουνε στο στόμα τους κάθε μερα:)))

Coco είπε...

Συμμερίζομαι τον προβληματισμό αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί αυτά τα πατροπαράδοτα τιμαλφή αποτιμώνται ως κλασικά και ανεκτίμητα, θα αναφερθούν ωστόσο σε ειδική ρήτρα του συμβολαίου προκειμένου να διασφαλιστεί και επίσημα το κύρος τους!

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

πάααλι τα ίδια?

Sulpice είπε...

Θα μπορούσες βέβαια να ζητήσεις βοήθεια από τους Φίλους της Τύχης, οι οποίοι με το Ινκονβήνιενς θα ίπταντο της Μπραζίλια και θα ανεκάλυπταν τους μιαρούς, ποταπούς, τιποτένιους αντιπάλους, υπηρέτας του Ερέβους και θα τους ετιμωρούσαν με παραδειγματικόν τρόπον..... ;)

roadartist είπε...

Ουφ τι κακό και αυτό βρε παιδί μου, ευτυχώς που δεν τραυματίστηκες. Τι να πω. Και εκεί δεν πάνε καθόλου καλά τελικά.
Έτσι απλά ενέδρα; Θα μπορούσαν να σε είχανε τραυματίσει πολύ. Να προσέχεις βρε. Και μη στεναχωριέσαι για το ποδήλατο (αν και δε θέλω καν να το σκεφτώ το ενδεχόμενο...................) αλλά να λες ευτυχώς 'γλίτωσα από τα χειρότερα' με τους αγροίκους... Πρόσεχε!!

Coco είπε...

@ L'Εnfant de la Haute Mer: πάλι και πάλι

@ Sulpice: ναι καλά, θα κατέβαιναν να φάνε και μετά δεν θα έβρισκαν ούτε το σημάδι από κει που θα είχε παρκάρει το αερόστατο! μούτσο ινκοβήνιενς

@ Roadartist: ναι, απλή ενέδρα, δεν κολλάνε