ΤΑ ΜΑΜΜΟΥΘ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΟΦΑΓΑ


Του διαστημικού ανταποκριτή μας.  Έτος διαζώτου 1775.
 "Ο παλαιοντολόγος Ζ45PR παρακινημένος από επαγγελματική διαίσθηση προσεδάφισε την ερευνητική του κάψουλα μπροστά στον πέτρινο σωρό, διαπιστώνοντας με ικανοποίηση, ότι δεν ήταν απλές πέτρες, αλλά ένα γήινο βεσέ της δεύτερης κοπρολιθικής περιόδου με την τεχνική ονομασία "Βank Wall". 
Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα μεταφέρθηκε με τις απαραίτητες προφυλάξεις στο εξωγαλαξιακό εργαστήριο προς ανάλυση.  Τα πρώτα συμπεράσματα καταρρίπτουν την κοινώς παραδεκτή επί πολλούς παλαιο-αιώνες θεωρία, ότι τα μαμμούθ και οι δεινόσαυροι είχαν εξαφανιστεί από τον πλανήτη Γη εξαιτίας ενός μετεωρίτη. 
 Αντίθετα, σύμφωνα με τα πορίσματα της νέας μελέτης, τα θηρία μεταλλάχθηκαν μπολιασμένα με έναν ιό που μετέφερε ο μετεωρίτης και επιβίωσαν σε βάθος χρόνου ανάλογα με την διασπορά του ιού.
Παρότι είχαν απωλέσει το αρχικό γιγαντιαίο τους μέγεθος, μπορούσαν να καταβροχθίζουν τεράστιες ποσότητες φυτικής τροφής  αλλά και κρέατος.  
Η αιτία της οριστικής τους εξαφάνισης παραμένει μυστήριο για τους ερευνητές, ωστόσο  εικάζεται η πιθανότητα προϊούσας αεροφαγίας."Υστερόγαμον:  Τις φωτογραφίες τράβηξα με το πολύπαθο κινητό για να διασκεδάσω σ΄ ένα βερνισάζ.   Σετ πρώτο με  τίτλο  "Τεφρίτες ΙV". 

4 σχόλια:

Sulpice είπε...

Πω πω! Τσ, Τσ!! Τι μαθαίνει κανείς!!! (έχω αρχίσει και κρατάω σημειώσεις) Έχω κάποιες ενστάσεις όμως (ταπεινές). Ο επιστήμων είναι σίγουρος ότι εξαφανίστηκαν τελικά;;

happypepper είπε...

εδώ μαϊμούθ!
ποιό; αραδιάζει τέτοιες φήμες;;;;;
Φιλιάααα!!!

koptoraptou είπε...

"Προϊούσας αεροφαγίας", ε;
Απ' αυτό που θα πάμε κι εμείς, δηλαδή...

ΥΓ.: Δεν σ'τα πα! Ερωτεύτηκα και μ' ερωτεύτηκαν: γατί γκρι σκαρφαλωμένο σε δέντρο του Θησείου, κατεβαίνει μόνο όταν το φωνάζω εγώ. Και μπαίνει και στην τσέπη μου. Τι να (το) κάνω;;;;

Coco είπε...

@ Sulpice: όλα είναι ατμός!

@ happypepper: λοιπόν εδώ ή μιλάμε για νέο καταπληκτικό είδος από διασταύρωση μαμμούθ και μαϊμούς ή γράφεις σ΄αυτά τα κερατένια που πρέπει νά΄χεις γιαπωνέζας νύχι για να πετύχει αχχαχαχα

@ koptoraptou: είναι πολύ αργά πια! έρως ανίκατε γάταν! εξάλλου κάτι πρέπει να γεμίζει την τσέπη μας και να΄χει και ουρά!