ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Μπορεί να μη λύθηκε το καυτό θέμα του ποδηλατόδρομου στα Μελίσσια αλλά επιλύθηκε έστω και μετά από δυο χιλιάδες τρακόσια χρόνια το πρόβλημα του τραγέλαφου! Επιβεβαιωμένα υπάρχει το ιδεατόν τέρας! Κυκλοφορεί ανάμεσά μας!
Το ελληνικό ερώτημα βρήκε ταιριαστά την απάντησή του σε ελληνικό έδαφος, παρέχοντας νέα δεδομένα και ώθηση στη φιλοσοφία και τον πολιτισμό. Με χίλιες δυο σοφιστείες που θα ζήλευε κι ο Γοργίας, καταψηφίστηκε εκ νέου ο ποδηλατόδρομος, το μέγα διαμφισβητούμενο έργο των Μελισσίων, το οποίο πιθανώς θα αφεθεί έκθετο στην πόρτα της Νομαρχίας να νιαουρίζει.

Πλατωνικοί - Σοφιστές 0-1! Καθώς ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα, οι θεατές επιβεβαίωσαν ανεξάρτητα τα εξής θαυμαστά, ότι είδαν στον αέρα τον Αριστοτέλη να πετάει καβάλα στον τραγέλαφο και τον Πλάτωνα να χάνεται με γρήγορο πετάλι στην κίνηση της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Για την ιστορία σημειώνουμε ότι οι σοφιστές πήγαν με τα τζιπ τους για παϊδάκια.

Στη μνήμη του Σπύρου Κλαδίτη, ποδηλάτη 30 ετών, που σκοτώθηκε στις 26/9 από φορτηγό στην Πανεπιστημίου μπροστά στο Τιτάνια, μέρα μεσημέρι, ημέρα Σάββατο...

6 σχόλια:

Sulpice είπε...

Μην ανησυχείς... Τώρα μπήκαμε σε μία νέα εποχή. Οι ανάδρομοι Ερμής και Κρόνος έχουν φύγει και σηκώσαμε και τα μανίκια....

Hypericum Perforatum είπε...

αχ ! αυτά τα Μελίσσια !
;)
τι λέει η εμπειρογνώμων γι'αυτό το ποδήλατο ?

http://www.dahon.gr/photos.htm

roadartist είπε...

Τώρα που σκέφτομαι να πάρω ποδήλατο, διάβασα για το θάνατο αυτό..ουφ..
Επικίνδυνο σπορ για αυτη τη πόλη ε?

Ακριβώς αυτό το ποδήλατο που αναφέρεται από πάνω μου, σκέφτομαι να πάρω κ εγώ.

Coco είπε...

@Sulpice: the age of aquarius
tralalala


@Hypericum Perforatum: χαχα, βρήκατε σύμβουλο! λοιπόν, τα νταχονάκια μια χαρά είναι, και πολύ της μοδός, φοριούνται και σαν κόσμημα!
διαλέγετε μοντέλο και μέγεθος και παίρνετε! είναι αυτό με τις 26'' ρόδες; γενικά κοφτό τιμόνι, όρθια στάση, άνετο, λίγη προσοχή στις λακούβες, καλό για αστική χρήση και μεταφορά με αυτοκίνητο και άλλα μέσα, ζορίζουν κάπως οι μικρές ρόδες στις ανηφόρες, αλλά πολλοί πάνε παντού με το σπαστό! εγγύηση μέχρι 105 κιλά (αναβάτη συν τσάντες)

@Roadartist: αντί να πεθαίνω κάθε μέρα κάνω ποδήλατο!
φλέρταρα κι εγώ με την ιδέα του σπαστού αλλά είμαι κολλημένη με την κούρσα!

μην το σκέφτεστε, κάντε το!

koptoraptou είπε...

Φτου γαμώτο. Κρίμα το παιδί. Καλημέρες (ο θεός να τις κάνει)!

roadartist είπε...

eyxaristw!!!!!!!!

To mono pou menei einai na mazephw ta xrimata.. :)