KLINDAVET!

Αυτός ο ροζ γάτος, ο Ιταλός, ο ελεεινός, είναι πολύ θρασύδειλος! Δηλαδή τί να κάνουμε, δε θέλω μαζί σου έρωτες, τά΄παμε,τα ξανάπαμε, ένα χρόνο τώρα. Αλλά η παλιοζήλια δεν τον αφήνει! Νομίζει πως από τότε που χάθηκε ο αντίζηλος ο Ρένος -κύριος!- απόκτησε το πάνω πόδι! Κι επειδή προτιμάμε άλλους γάτους, πατάει δαγκωνιές. Δύο δαγκωνιές στο δεξί πόδι της Κίττυ-Φουφούς, μία δαγκωνιά στην ουρά τη δικιά μου πριν κανα μήνα κι άλλη μια τώρα στην πλάτη χαμηλά! Βρυκόλακας! Κι όλ΄αυτά διότι δεν τα βγάζει πέρα με τ΄άλλα αρσενικά. Ου να χαθεί! Παραλίγο να μού καταστρέψει τις ωραίες μου διακοπές. Η πληγή μολύνθηκε -από την κακία του- γέμισε πύον και το μισό χάπι αντιβίωσης Klindavet που μού ΄δωσε με το ζόρι η γιατρός με χάλασε και υπέφερα με γαστρίτιδα μια ολόκληρη νύχτα! Χάλια μαύρα! Από τον ακάλυπτο ακούγονταν τα ερωτικά καλέσματα ενός ωραίου μαύρου γατούλη, όταν εγώ απαντούσα με φωνές στομαχικού πόνου! Ο έρωτας δεν περνάει απ΄το στομάχι!
Ωστόσο όλες οι σκοτεινές προσπάθειες να χαλάσει η βελουδένια μου γούνα απέτυχαν και υποδέχθηκα το 8 με κρασί και χορό ως τις 8 το πρωί! Viva!
Eκτός όμως από τα clubs επισκέφθηκα και τα βιβλιοπωλεία. Έχουμε και λέμε, Ξανθούλης, Η εποχή των καφέδων και Του φιδιού το γάλα, Κολέτ, Η γάτα, και Ηθικό και Ανήθικο, Κοκτώ, Τα τρομερά παιδιά, Πιερ Πεζύ, Το γέλιο του δράκου, Ντόρις Λέσσινγκ, Αγάπη ξανά, Σελίν, Ταξίδι στην άκρη της νύχτας και άλλα ακόμη.
Η Αθήνα είναι η πιο υπέροχη πόλη ειδικά άμα έχεις να την δεις πολύ καιρό! Μπορεί να κάνει κρύο αλλά τίποτα δεν με κρατάει μέσα, ούτε καν τα βιβλία. Ζώνη έντονης δραστηριότητας 8μμ με 8πμ! Καλή χρονιά σε όλους!!!