ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΡΑΚΙ

Περιμένω πώς και πώς να διατεθεί επιτέλους το ηλεκτρονικό βρακί. Βαρέθηκα τα συμβατικά, αυτά με το λαστιχάκι. Βάλε, βγάλε, πλύνε, στέγνωσε, μια φασαρία. Ενώ με το e-vraki ξενοιάζεις. Θα έχεις κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό και με μια χαϊδευτική κίνηση στην οθόνη αφής θα έχεις στη διάθεσή σου αμέτρητη ποικιλία επιλογών. Είμαστε πολύ πίσω σ΄αυτό το θέμα, πραγματικά πολύ πίσω. Θα μπορούσε ήδη να λειτουργεί έστω πιλοτικά ανοίγοντας αποφασιστικά το δρόμο στα ψηφιακά περιβάλλοντα. 



Βέβαια φταίει αυτή η παρωχημένη τεχνολογία που μας σερβίρουν. Όλα τα εργαστηριακά απορρίματα έρχονται με απελπιστική καθυστέρηση και ελκύουν το αγοραστικό κοινό μέσω των  διαφημίσεων, ότι είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.  Όχι μόνο προωθούν ληγμένα προϊόντα αλλά το λένε καθαρά! Οφείλουμε τουλάχιστον να σημειώσουμε αυτή την παραπλανητική διαφημιστική ειλικρίνεια. 

Στο μεταξύ αντιμετωπίζουμε καθημερινά αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Από τον προηγούμενο αιώνα ακούω για την ολογραφική πραγματικότητα κι εμείς κυκλοφορούμε ακόμα με κάτι μίζερα τάμπλετς που φτάνουν δε φτάνουν να καλύψουν τη γύμνια μας. Όσο για το περίφημο  ελεύθερο wi-fi προσβάλλει ανερυθρίαστα την  ψηφιακή αιδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: